Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Οι φούρνοι ''ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ'' βρωμάνε εξαναγκαστική πορνεία (κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση)


Ο Άγγελος και ο Αντώνης Γιαννακόπουλος είναι τα δύο αδέρφια επιχειρηματίες/ ιδιοκτήτες της αλυσίδας φούρνων ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ και ΑΤΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ. Στο παρελθόν έχουν συλληφθεί ή και διαφύγει της σύλληψης, (2008 και 2010) κατηγορούμενοι για τη διεύθυνση ενός μεγάλου δικτύου που συστηματικά εμπορεύεται και κακοποιεί γυναίκες. Ένα κύκλωμα trafficking που ελέγχει το 80% των εκδιδομένων γυναικών στην ελλάδα. Υπάρχουν μάλιστα και δημοσιεύματα που αναφέρουν τους επιχειρηματίες ως χρηματοδότες της χρυσής αυγής.
Αυτόν τον καιρό γίνεται η δίκη στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων εν μέσω σιγής ιχθύος. Τα θύματα του κυκλώματος δεν ξέρει καμία που βρίσκονται, ενώ μια υπόθεση με τόσα ανθρώπινα θύματα και μαύρο χρήμα δεν έχει έρθει στη δημοσιότητα.
Η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το ποια είναι τα αφεντικά της συγκεκριμένης αλυσίδας και το σαμποτάζ στην παραγωγή και τις πωλήσεις του καταστήματος θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένα μέσα σε τόση σιωπή.
Θα θέλαμε λοιπόν να καλέσουμε όσες και όσους ενδιαφέρονται σε ανοιχτή συζήτηση για να συνδιαμορφώσουμε τις μελλοντικές δράσεις και κινητοποιήσεις μας.

Πέμπτη 30/4 στις  19:00 στη Λότζια





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου